ANPR installation

Installatiehoek van de installatiehoek
De installatiehoek moet voldoen aan de onderstaande vereisten:
• De verticale hoek mag niet hoger zijn dan 30 graden.
De horizontale hoek mag niet hoger zijn dan 30 graden

Installatiehoogte en afstand
De camerahoogte (H) moet 1,6 m tot 2m zijn
​ ​
    • Related Articles

• ANPR verbinden met Parklio-product (hardware)

Op onderstaande foto's ziet u de verbinding tussen Parklio ANPR en elk ander product. Deze stap is belangrijk tijdens de installatie omdat alle verbindingen precies zo moeten zijn: ANPR kan worden gevoed door POE (Power via internet) of adapter. ...
    • Parklio-apparaten en aansluiting op ANPR

Parklio-poort: Sluit de ALARM-aansluitingen van de camera (terminals 1A en 1B) aan op AP- en COM (6) aansluitingen op de Gate control elektronica van de Gate control. Opmerking:Wanneer u de camera gebruikt, wordt aanbevolen om automatisch sluiten van ...