Borden die niet worden gedetecteerd

Als platen niet worden herkend in PMS, volg dan de volgende stappen:

1. Controleer of de camera online is in de PMS- en HIK-webinterface
  2. In de HIK webinterface moest:VCA/Road Traffic/Detection Configuratie voor Gebiedsinstellingen en Armin Schedule and Linkage MethodBekijk hier het volgende:
  3. Type moet worden ingesteld op Voertuigdetectie

4. De knop inschakelen moet worden gecontroleerd gecontroleerd worden gecontroleerd

5. Lanen moeten correct worden ingesteld zoals uitgelegd in UM

6. Selecteermodus moet Entree/Exit zijn

7. Detectiemodus ingesteld op Voertuigprioriteit

8. Schakel in de Armin Schedule and Linkage Method alle Trigger Alarmuitgangen als volgt uit:

9. Sla alle instellingen op