Wisselende armzijde (DATA-fout)

Als de gebruiker zelf van de arm wil veranderen, moet hij de instructies lezen in Gebruikershandleiding, hoofdstuk 3.6.:

Bij het wisselen van de kant van de arm is het mogelijk dat u DATA-fout krijgt op het display van de bedieningspaneel en Gate werkt niet goed werkt. DATA-fout betekent dat de veer niet goed in balans is na het veranderen van de kant.
Voer de volgende stappen uit om de fout te verwijderen:
  1. Ontgrendelingsarm met sleutel

2. Controleer de balans van de lente, het moet alleen staan wanneer het handmatig op 45°° wordt geplaatst

3. Als de veer niet op 45° schroef of schroefveer handmatig los totdat u de gewenste positie krijgt

4. Na het aanpassen van de veervergrendelingsarm (tegenover de eerste stap) en probeer Gate te manipuleren met uw app
5. Als het nog steeds niet mogelijk is, bekijk dan artikel:Standard acquisition procedure (https://parklio.zohodesk.eu/portal/nl/kb/articles/standaard-alone-acquisition-procedure) ) ) ) ) )- - -Het zou het beste zijn om dit proces te doen na het aanpassen van de lente