Weergave toont fout STOP STOP

Dit gebeurt omdat de poort een signaal krijgt dat het vergrendelingsmechanisme wordt geopend. De eerste oplossing is om te controleren of de poort goed is vergrendeld. Belangrijk: Een poort met een 4m arm kan een ander vergrendelingsmechanisme hebben.

De tweede oplossing is om de slotconnectoren te controleren:

De eenvoudigste manier om een connector te testen is door deze los te koppelen met blauwe en bruine kabels en een snelkoppeling voor die connector te maken. Als de Stop-fout niet meer knippert, betekent dit dat de kabel is losgekoppeld van de sensor in de buurt van het vergrendelingsmechanisme is losgekoppeld.
Deze stap mag alleen worden gedaan met toelage van Parklio-ondersteuning.