Veiligheidsspeld - Engel van colisie

De veiligheidsspeld is een cruciaal element bij het verminderen van potentiële schade, maar het is belangrijk op te merken dat het mechanisme voornamelijk is ontworpen voor directe (frontale / normale aan de naamplaat) schokken.
De effectiviteit varieert per hoek en wordt sterk verminderd als de barrier is imvan de zijkanten gepacteerd.
In alle gevallen spelen de kracht en snelheid van het object dat de barrière raakt een belangrijke rol bij het waarborgen van de juiste breuk van de veiligheidsspeld. In sommige gevallen in sommige gevallen
Dit kan ervoor zorgen dat de barrièrearm aan het object wordt vastgemaakt en gebogen, ook al is de veiligheidsspeld goed gebroken.Bovendien hangt de effectiviteit van de veiligheidsspeld af van de barrière die veilig aan de grond wordt verankerd.Er is geen specifiek onderzoek beschikbaar naar de maximale veilige hoek voor het breken van de veiligheidsspeld.
In gevallen waarin schokken van de zijkanten optreden, kan de betrouwbaarheid van de breuk van de veiligheidsspeld variëren.