Toegang in afwachting van toegang

Het tabblad In afwachting van toegang wordt gebruikt om toegang te krijgen tot alle eerder gedeelde sleutels om sleutels opnieuw te verzenden of te blokkeren. Het is mogelijk om meerdere sleutels tegelijk te verzenden of te blokkeren. Klik op de toets om ze te blokkeren of opnieuw te verzenden. Het is ook mogelijk om gedeelde sleutels te filteren op basis van hun status: in afwachting, geactiveerd, geblokkeerd, verlopen, ongeldig of verwijderd. De sleutels kunnen worden gefilterd op datum en e-mailadres aan de linkerkant. Het tabblad In afwachting is toegankelijk via gedeelde toegang.