Standaardinstellingen voor poort (besturingsbord)

Dit zijn de standaardinstellingen voor de Parklio Gate en mogen niet worden gewijzigd zonder Parklio-ondersteuning te raadplegen. Controleer deze instellingen alleen als de poort niet correct functioneert. Eventuele noodzakelijke aanpassingen worden gedaan in onze productiefaciliteit op verzoek van de klant.

A0 - 00
A1 - 02 -BI006 (4,5m-6m)
A1 - 03 -BI004 (tot 3m)
A1 - 04 -BI004 (3m-4m)

A2 - 99 - Automatische sluitingspogingen automatisch sluiten
A5 - 01 - Pre-manoeuvre knipperende waarschuwing
A8 - 01 - Barrière open/fotocell testfunctie
10 - 01 - Extern apparaat inschakelen - Brain
21 - 10 - Automatische sluitingstijd instellen
49 - 03 - Aantal automatische sluitingspogingen
76 - 02 - Afstandsbediening kanaal met afstandsbediening

Optionele instellingen:

A0 - 11 - Master
A0 - 10 - Slaaf
Deze instellingen zijn nodig wanneer u Poorten hebt gesynchroniseerd en u wilt dat de ene poort de andere bestuurt.

71 - 00 of 01 - 00 or poortarm aan de rechterkant, 01 voor linkerkant

Als de klant armzijde op Gate wil veranderen, moet deze instelling worden gewijzigd.

79-02 - Maakt LED-streep op de arm mogelijk

Deze instelling moet geactiveerd zijn wanneer de clientsubsequently installs the led strip