Solar Gate - Productbeschrijving en technische specificaties

Solar Gate - Productbeschrijving en technische specificaties

De omvormerplaat voorziet de PARKLIO GATE besturingseenheden van de optimale voedingspanning om de werking van het geautomatiseerde systeem mogelijk te maken, met behulp van een 12V batterij en fotovoltaïsche panelen.
De omvormer is uitgerust met een 128x64 dot LCD-scherm met grafisch menu en zes functietoetsen voor het configureren en analyseren van de bedrijfswaarden.

Specificaties:
Inverter
MAX. MANAGEABLE BATTERIJ CAPACITEIT: 30Ah
Operating temperatuur: -20°c - 55°c
Beschrijving: ip66
Afmetingen: 310x120x390 mm
GEWICHT (exclusief de batterijen): 3,4 kg

Fotovoltaische panels (18v)
Maximum leverande voltage onderLoad: 18v
Maximum toepasselijke voltage toDe pan1/pan2 voorwaarden: 22v
Minimum verplichting: 20w
Minimumumumber van minimumber van FOTOVOLTAISCHE panelen die kunnen BE CONNECTED PAN1 / PAN2 (parallelAansluiting): 2 (ex: 2x30W)

Als twee panelen zijn aangesloten, moeten ze van hetzelfde type (identiek) zijn
Waarschuwing! Het gebruik van zonnepanelen met een spanning hoger dan aangegeven leidt tot een storing van het opladencircuit, met het risico op beschadiging van het circuit en de batterijen