Solar Gate - Display and function buttons

Keert terug naar de weergave van de MENU-pagina / verplaatst de cursor naar boven om het MENU te selecteren
Beweegt vooruit met de weergave van de MENU-pagina / verplaatst decursor naar beneden om de optie MENU te selecteren
Enter enter enter enter enter- Gaat het MENU in, waarbij de cursor op de eerste optie wordt weergegeven; door erop te drukken
Esc -Afsluiten van het menu / vorige niveau / de ingestelde waarde opslaan
Value increase
- Value decrease

Wanneer het scherm niet is verlicht, drukt u op een van de toetsen eromheen om de achtergrondverlichting opnieuw te activeren; wanneer het al is verlicht, drukt u op een van de toetsen eromheen om de achtergrondverlichting opnieuw te activeren; wanneer het al is verlicht, wanneer het al is verlicht, wanneerDruk op een toets om door de menu's te navigeren en de automatische uitschakeling na 60 seconden te activeren.

Als het scherm wordt uitgeschakeld (stand-by), drukt u 5 seconden op de pijlen omhoog en omlaag om het opnieuw te activeren; de afbeelding verschijnt opnieuw; de afbeelding verschijnt opnieuwop het LCD-scherm.

Waarschuwing:Vermijd het loskoppelen en opnieuw aansluiten van de voeding, omdat dit de batterij wordt opgeladenstatusinformatie verloren te gaan (en alleen te herstellen aan het einde van een volledige laadcyclus)!