Problemen met logIN/SIGNUP

1. PMS-aanmelding vereist een uitnodiging uit het interne PMS van Parklio zoals weergegeven in de gebruikershandleiding.
  2. Als het een PMS-account is, kunt u op de ondersteuning van het Parklio uw status controleren.
  3. De lopende managers (uitnodiging duurt 48 uur en dan moet u deze opnieuw verzenden zodat de gebruiker zich kan aanmelden)
  4. Wanneer uw account is gemarkeerd als Connect of API, heeft de gebruiker geen toegang tot het PMS. Voor activering van het PMS-account kunt u contact opnemen met de verkoopafdeling om u opnieuw uitnodigingslink te sturen of om uw licentie naar PMS te wijzigen.