Probleem met gedeelde sleutel - kan niet inloggen of geen sleutel

Probleem met gedeelde sleutel - kan niet inloggen of geen sleutel

Bepaal naar wie de digitale sleutel is verzonden en van waar:

• Gebruikers verbinden:

• Klik op het apparaat van de gedeelde sleutel.

• Klik op het pictogram Opties in de rechterbovenhoek.

• Klik op de link Gedeelde digitale sleutels.

• Controleer of de sleutel wordt gedeeld in de uitnodiging (of Gedeelde digitale toetsen .tabs onderaan het scherm (controleer of het e-mailadres correct is)

• Als de e-mail zich op de lijst Gedeelde digitale sleutel bevindt, betekent dit dat de gebruiker deze heeft gekregen (account bestaat en de sleutel is te vinden op het tabblad Gedeelde sleutel in het hoofdscherm van zijn Connect-app)

• Als de e-mail op de lijst Uitnodigingen staat, betekent dit dat de gebruiker het account moet aanmaken.

• PMS-gebruikers:

• Op het navigatie-item van de parkeerplaats Gedeelde toegang

• Controleer of de sleutel wordt gedeeld op het tabblad In afwachting van toegang of gedeelde toetsen.

• Als de e-mail zich op het tabblad Gedeelde sleutels bevindt, betekent dit dat de gebruiker deze heeft gekregen (account bestaat en de sleutel is te vinden op het tabblad Gedeelde sleutel in het hoofdscherm van zijn Connect-app)

• Als de e-mail zich in de lijst in afwachting van toegang staat, betekent dit dat de gebruiker het account moet aanmaken.

• Als de sleutel zich in een van de lijsten staat, is het probleem met de eindgebruiker:

• De gebruiker moet een informatie-e-mail ontvangen over de gedeelde sleutel (check de spam in als deze niet inbox)

• De gebruiker moet de app installeren

• De gebruiker moet een account aanmaken door op de link Aanmelden te klikken.

• Hij moet de e-mail invoeren waarvoor hij is uitgenodigd en een wachtwoord instellen.

• Daarna krijgt hij de verificatie-e-mail met een link.

• Nadat hij het account met de link in de e-mail heeft geverifieerd, kan hij inloggen en de gedeelde sleutel gebruiken in de Connect-app gebruiken