PMS startinstructies voor PMS

Zodra gebruikers toegang tot het PMS hebben aangevraagd, stuurt het Parklio-team een uitnodigingsmail naar hen. De knop Aan de slag leidt u door naar de PMS-website.

Kies een wachtwoord dat u wilt gebruiken voor toekomstige aanmeldingen

Wanneer u zich succesvol aanmeldt bij PMS ziet uw dashboard er zo uit, maar zonder dat apparaten zijn toegevoegd.

Als uw dashboard geen parkeerplaats heeft gepresenteerd, neemt u contact op met uw beheerder.