PMS-licenties PMS-licenties

De licentiespagina biedt gebruikers waardevolle inzichten om hun licentieconfiguraties te optimaliseren en de producten weer te geven die al aan het account zijn toegevoegd en het maximale aantal producten dat beschikbaar is om toe te voegen.
Klanten regelen meestal het aantal licenties met de verkoopafdeling tijdens het onderhandelen over de aankoop.

Als u toegang wilt krijgen tot aanvullende licenties, klikt u op de knop Aanvraag verzenden. Hiermee opent u een dialoogvenster waarin u kunt opgeven:
De hoeveelheid en verscheidenheid aan producten die u aan uw account wilt toevoegen.
Een optionele boodschap met verdere details voor het Parklio-team.