Parklio Meerpaal - zonne-kit verpakkingsinhoud verpakkingsinhoud

Parklio Meerpaal - zonne-kit verpakkingsinhoud verpakkingsinhoud

De Parklio Solar Kit bevat:
  1. 2x Fotovoltaïsche panelen
  2. 1x Verbindingsdoos

De aansluitdoos wordt voorbedraad geleverd en bevat:
  1. Een acculadermodule
  2. 2x12V 12Ah of 22Ah batterijen (afhankelijk van de bestelling van de klant)
  3. Bedrading, stroomonderbrekers, zekeringen en aansluitklemmen
Elke fotovoltaïsche module wordt geleverd met een permanent bevestigde kruising

Waarschuwing! Wij leveren geen kabels voor het aansluiten van de fotovoltaïsche panelen op de aansluitdoos of voor het aansluiten van de aansluitdoos op de Parklio Meerpaal. Wij leveren geen stokken voor de montage van het fotovoltaïsche paneel.