Parking zones

Het tabblad Zones kan worden gebruikt om grote parkeerterreinen in kleinere percelen te scheiden. De parkeerplaats is standaard opgesplitst in twee zones (Standaardzone en Handicap Zone).

Het is mogelijk om verschillende producten toe te voegen en tarieven vast te stellen voor elke zone.
Als u op de knop Nieuwe zone toevoegen klikt, wordt het venster geopend om een nieuwe zone te maken.

Wanneer de nieuwe zone wordt toegevoegd aan het tabblad Zones, is het mogelijk om de zonenaam te wijzigen, tarieven toe te voegen of de zone te verwijderen. Bij het verwijderen van de zone toont het PMS-systeem een venster om de opdracht te bevestigen.

Belangrijk! Belangrijk! Zodra u een zone verwijdert, worden alle toegevoegde producten ook uit het PMS-account verwijderd.