Parkeerplaatsplaats Parkeerplaats

Het tabblad Parkeerplaats toont de lijst met alle toegevoegde parkeerterreinen en maakt het mogelijk om kavels toe te voegen en te verwijderen.

Het tabblad Parkeerplaats opent de pagina Parkeerplaats die controle over producten en zones mogelijk maakt, evenals toegang tot het ANPR-systeem. Als u een nieuwe parkeerplaats wilt toevoegen, klikt u op de knop + Nieuw kavel toevoegen en vult u de benodigde informatie in (naam, adres, GPS-coƶrdinaten, enz.). Sla informatie op en maak een nieuw kavel aan.

Als u een parkeerplaats wilt verwijderen, klikt u op het prullenbakpictogram aan de rechterkant van een parkeerplaatspagina. Er verschijnt een bevestigingsvenster om de bestelling te verifiƫren.

Belangrijk! Belangrijk! Het verwijderen van een parkeerplaats verwijdert ook alle producten en zones!