Meerpaalinstallatie - standaard model

Meerpaalinstallatie - standaard model

Houd er rekening mee dat alle installatie-instructies moeten worden nageleefd om uw garantie geldig te laten zijn.


A - Naaimachine
B - Zand
C - Cement 

Het pre-installatieproces omvat het graven van een gat, het installeren van drainage voor waterafvoer, het vastdraaien van beton, het gieten van beton, het toevoegen van zand en ten slotte het opnieuw vullen van het bovenste deel met beton.
De meerpaal wordt voorgemonteerd met een eigen kabel en dezelfde kabel moet in de schakelkast worden geschroefd. Als het toevallig te kort is (niet voldoende voor de lengte van 6 meter), splitsen we het uit om de schakelkast te bereiken.



Stroomkabel van de Parklio meerpaal kan niet in direct contact staan met de grond en een beschermende buis moet worden gebruikt voor de ondergrondse kabeldoorgang!
    • Related Articles

    • Bollard power Voltage

      Het apparaat werkt op 230V (gemeenschappelijke standaardspanning voor Europa). Als u de standaard Amerikaanse netspanning (115V-120V) gebruikt, zorgen wij voor een transformator/spanningsomvormer die de standaard 120V US netspanning aanpast aan de ...
    • Meerpaal werkt niet met de App

      Standaard resetprocedure Controleer of ze een klikkend geluid kunnen horen wanneer ze een opdracht geven met de app Controleer of het licht op de hersenen correct werkt (het moet rood zijn en groen worden wanneer je de hersenen opnieuw opstart ...