Meerpaalfotocellen

Twee paar fotocellen worden altijd samen met Parklio Bollard apparaat geleverd enaangesloten op de bedieningskast met behulp van een UTP-kabel.
Elke fotocel heeft een eigen zender die ter plaatse moet worden geïnstalleerd, afhankelijk van de meerpaal.

Zender stuurt alleen signaal naar fotocel (ontvanger) en het opsplitsen van de lijn tussen zender en fotocel resulteert in het blokkeren van meerpaalverlenging die schade aan voertuigen voorkomt.

De zender wordt gevoed door gewone AA-batterijen die vanwege transportlimieten niet in de zender zijn inbegrepen.
Batterijen in de zender kunnen tot een jaar meegaan, maar het wordt aanbevolen om elke zes maanden te worden vervangen.