Meerpaal zonne-kit - Aardingsinstructies

Het correct aarden van elk onderdeel is cruciaal voor de veiligheid en functionaliteit van het systeem. Volg deze specifieke instructies voor elk onderdeel:

Aansluitendoos Chassis aarding van het chassis
Grond het frame van de verbindingsdoos.
PV-array aarding PV array aarding
Het positieve en negatieve van de PV-array mogen niet worden geaard. Grond het frame van de PV-panelen om de impact van bliksem te verminderen. Sluit de zonne-oplader niet aan op een geaarde PV-array. Slechts één grondverbinding is toegestaan en deze moet in de buurt van de batterij zijn.
Grondfoutdetectie
De zonne-oplader heeft geen interne bescherming tegen grondfouten. De Amerikaanse National Electrical Code (NEC) vereist het gebruik van een extern apparaat voor grondfouten (GFPD). Het elektrische negatieve systeem moet via een GFPD op één (en slechts één) locatie worden gebonden. Wanneer een grondfout wordt aangegeven, kunnen batterijklemmen en aangesloten circuits ongeaard en gevaarlijk zijn.