Meerdere gebruikers met één licentie of één abonnement

U kunt een onbeperkt aantal gebruikers hebben met één licentie. Het aantal camera's en beveiligingsapparaten daarentegen is evenredig met het aantal vereiste licenties. Om specifieker te zijn, bevat één licentie de volgende: 8 camera's en 4 poorten/ketens/palen/hersenen, wat resulteert in 20 parkeerapparaten.

Ook bij elk abonnementsmodel dat u selecteert, is er geen limiet aan het aantal gebruikers dat kan worden toegevoegd. Uw abonnementskeuze bepaalt het type en de hoeveelheid producten die u met het PMS wilt beheren, maar dit beperkt niet het aantal gebruikers.

U kunt zoveel parkeerterreinen en parkeermanagers hebben als u wilt met één licentie / abonnement.