Kan niet inloggen op de App

Als u niet kunt inloggen op uw account op de Parklio mobiele app zijn er weinig mogelijkheden:

1, U hebt geen account aangemaakt
2. U hebt een account aangemaakt, maar uw e-mailadres of wachtwoord komt niet overeen

Oplossing: Oplossing:

1. Controleer uw e-mail en probeer een account aan te maken. Als er al een account bij die e-mail is, wordt u binnen de App op de hoogte gebracht.
2. Gebruik de optie "Wachtwoord vergeten". Het is de eenvoudigste manier om uw account op te halen.