Hoe te installeren Chain Column

Instructies voor het installeren van Kettingkolom:

1. Schroef 1,5 - 2,0 cm de 4 schroeven M10x70 in stippen aan de basis.
2. Plaats de basis op de eerder voorbereide basis van cement (Fig.3)
3. Het bovenste deel van de basis moet schoon en perfect horizontaal zijn.
4. Gaat de plastic buizen van de kabels door de centrale opening op de basis en controleer opnieuw de stabiliteit van de basis.
5. Schroef de 8 schroeven [10] los van de voorste [8] en de achterklep [9] van de kolom los (afb. 4 ) 4 )
6. Plaats nu de kolomstructuur op de basis.
7. Bevestig nu de kolom aan de basis met de 4 ringen [5] en 4 moeren [4].
8. Bevestig de frontale afdekkingen [8] van beide kolommen met 4 schroeven [10].
9. Nu kunt u de ketting bevestigen aan de apposietgaten op beide kolommen met respect voor het niveau X in het midden van de kettingbarrière aangegeven aan de tabel op pagina 1 (afbreek. 5) 5)

Houd er rekening mee dat installatiekabels niet bij het product zijn inbegrepen, omdat de juiste kabellengte varieert afhankelijk van de specifieke vereisten van uw installatieplaats. Om een naadloze installatie te garanderen, adviseren wij uw installateur of een gekwalificeerde professional te raadplegen die de juiste kabellengte die nodig is voor de kettinginstallatie op uw specifieke locatie nauwkeurig kan beoordelen en berekenen.