Gedeelde toegang en digitale sleutel

Het tabblad Gedeelde toegang wordt gebruikt om sleutels te delen en weblinks te delen. Het is ook mogelijk om toegang te bieden tot nieuwe voertuigen door hun kentekennummers in de database in te voeren. Als u naar het tabblad Gedeelde toegang wilt gaan, gaat u naar het tabblad Parkeerplaats en kiest u de betreffende parkeerplaats.

Als u digitale sleutels wilt delen, kiest u de parkeerplaats en de lijst met toegevoegde ParklioTM-producten. Om sleutels te delen, is het noodzakelijk om een parkeerproduct te kiezen waartoe de gebruiker toegang wil verlenen. De knop Digitale sleutel delen opent een scherm waarin gebruikers kunnen opgeven wie toegang heeft tot de parkeerplaats en de periode van de actieve sleutel. Het is mogelijk om sleutels in te stellen voor een onbeperkte hoeveelheid tijd. Als u de e-mail wilt verzenden en toegang tot de parkeerplaats voor anderen wilt geven, klikt u op de optie Sleutel delen.

Sleutels delen is ook mogelijk als u geen Gateway hebt en apparaten er niet mee zijn verbonden.

Opmerking:E-mailuitnodigingen kunnen in spam terechtkomen! Controleer altijd uw spamfolder op uitnodigingen voordat u contact opneemt met ondersteuning!