Condensatie/water in zonnepaneel

Op sommige barrières is het mogelijk om condensatie te vormen als gevolg van verschillen in buitentemperatuur.
Condensatie niet bemoeit zich niet bemoeit met werk van zonnepaneel of barrière, dus het is niet nodig om paneel of hele afdekking te veranderen.
Ons productieteam werkt altijd aan verbeteringen van producten en alle problemen zullen in de toekomst worden weggenomen.