Bollard power Voltage

Het apparaat werkt op 230V (gemeenschappelijke standaardspanning voor Europa).
Als u de standaard Amerikaanse netspanning (115V-120V) gebruikt, zorgen wij voor een transformator/spanningsomvormer die de standaard 120V US netspanning aanpast aan de benodigde 230V, zodat het apparaat veilig functioneert. Bovendien, als een klant 24V direct wil leveren, kan hij dit direct op de meerpaal doen.