Batterij verliest snel stroomvoorziening

Als de batterij snel stroom verliest (bijvoorbeeld een week duurt bij regelmatig gebruik) kunnen er weinig problemen zijn om op te lossen

1. Batterij is beschadigd- U kunt dat controleren door de batterij op de oplader te zetten en te kijken of LED-lampje op de batterij normaal werkt, LED is ingeschakeld tijdens het opladen, LED is uitgeschakeld wanneer de batterij is opgeladen. Als LED helemaal niet is ingeschakeld en uw batterijstatus op de app niet vol was, betekent dit dat de batterij beschadigd is. Ook is het mogelijk dat LED-lampje de hele tijd aan of knippert. Dat betekent ook dat de batterij beschadigd is.
  2. Er is iets mis met elektronica, motorbuis of cover- Als de batterij niet beschadigd is, betekent dit dat het probleem zich in een ander hardwareonderdeel bevindt. Gemakkelijkste manier om dit te controleren is door te verzenden telemetrie rapport Om te suppor@parklio.com. Het ondersteuningsteam controleert gegevens en geeft u zo snel mogelijk rapportages.