Barrièreaansluiting voor het eerst

Zorg ervoor dat de batterij volledig is opgeladen. Apparaten worden geleverd met een batterij die tot 20% is opgeladen vanwege transportwetgeving en optimale koude opslagwaarden.

Wanneer de batterij van het apparaat op de barrière is aangesloten, moet de LED knipperen met een groen licht.

Opmerking: In veel gevallen bewegen mensen de barrière door deze vast te houden bij de motorbuis, waardoor de versnellingsmeterkabel losgekoppeld raakt. Het is een goed idee om eerst de motorbuis te controleren om het probleem sneller op te lossen.

Nadat dit is gegarandeerd, probeert u te scannen met uw apparaat.

Zorg ervoor dat Bluetooth, locatie en internet zijn ingeschakeld omdat het niet mogelijk is om barrière toe te voegen.

Zorg ervoor dat de batterij volledig is opgeladen. Probeer indien nodig de batterij los te maken van het apparaat, wacht 2 minuten voordat u deze opnieuw bevestigt en probeer het apparaat opnieuw toe te voegen. Zorg ervoor dat u een werkende internetverbinding hebt bij het toevoegen van het apparaat.