Barrière is vastgelopen

Als uw barrière vastloopt, kunnen er meerdere redenen en oplossingen zijn.
Controleer eerst of uw uw uw barrière wordt geraakt, er kunnen vervormingen zijn in de veiligheidsspeld en boog en in dat geval kan alleen het installeren van nieuwe onderdelen de situatie oplossen.
Ook als uw barrière niet is geïnstalleerd oppervlakte vlakke Het is mogelijk dat jamprobleem opduikt. In dat geval kan het afvlakken van het oppervlak en het goed installeren van barrière probleem oplossen.

Als uw barrière goed is geïnstalleerd en nooit is geraakt, volgt u de volgende stappen:
1. Controleer uw batterijstatus, lege batterij is de meest voorkomende reden waarom uw barrière vastloopt. Batterijstatus is te vinden bovenaan de pagina in de instellingen van barrière in de app.
2. Als de batterij vol is, probeer dan een paar keer Force extended en Force lagere opdracht te gebruiken. Dit kan jammen oplossen als het wordt veroorzaakt door vuil in de buis
3. Schroef los losschroef losControleer of er obstakels zijn in het buisvergrendeling en de motorbuis. Reinig het en schroef terug en testbarrière terug en testbarrière
4. Als alle voorgaande stappen geen probleem met het probleem oplossen, stuur dan het telemetrierapport naar support@parklio.com.