Apparaten toevoegen aan PMS - Gateway

Om een Parklio-apparaat toe te voegen, is het noodzakelijk om Gateway aan PMS toe te voegen. Via Gateway kunt u Parklio Barrier-, Ketting-, Poort- en Meerpaalapparaten bedienen.

Belangrijk! Belangrijk! Alle apparaten worden toegevoegd via de Parklio Connect mobiele app van Parklio Connect

Houd er rekening mee dat de Gateway vóór andere producten moet worden geïnstalleerd om de configuratie succesvol te laten verlopen.
Gebruik de instructies in de gebruikershandleiding om ervoor te zorgen dat Parklio Gateway correct is geïnstalleerd en aangesloten. Download de instructies door de QR-code te scannen:

Als u de Gateway wilt verbinden met het geselecteerde kavel, klikt u op de knop + Gateway toevoegen in de Parklio-app. In eerste instantie zal de lijst leeg zijn. Druk kort op de resetknop op de Gateway en vernieuw vervolgens de pagina in de app. De Gateway verschijnt en is beschikbaar voor toevoeging gedurende de komende 60 seconden.

Wanneer u Gateway aan PMS toevoegt, ziet u daarin Parkeerplaats als volgt:

Wanneer Gateway online is, kunt u andere apparaten toevoegen aan dezelfde parkeerplaats waar Gateway is geïnstalleerd en maken ze automatisch verbinding.
In zeldzame gevallen waarin apparaten niet automatisch zijn aangesloten, kunt u het apparaat verlagen en uitbreiden via Connect App en maakt het verbinding met Gateway.