ANPR access

Het tabblad ANPR Access geeft controle over alle kentekenplaten die toegang hebben tot de parkeerplaats. Het is mogelijk om:

Filter kentekenplaten op status (Actief of Verlopen)
Zoek op het kavel om een specifiek kenteken en de duur van gedeelde toegang te zien

Het is mogelijk om de toegang in te trekken door het kenteken te controleren en op de knop Toegang verwijderen te klikken.
Het opent een venster voor extra bevestiging. Na bevestiging heeft het gekozen kenteken geen toegang meer tot de parkeerplaats.

• Related Articles

• Parkeerplaatsplaats Parkeerplaats

Het tabblad Parkeerplaats toont de lijst met alle toegevoegde parkeerterreinen en maakt het mogelijk om kavels toe te voegen en te verwijderen. Het tabblad Parkeerplaats opent de pagina Parkeerplaats die controle over producten en zones mogelijk ...