Standardní akviziční postup:

Standardní akviziční postup:

Tento proces je důležitý provést po úpravě jara na bráně.
Chcete-li provést postup akvizice postup postupujte podle následujících kroků:

1. Ruka je zamčena a v dolů pozici
2. Podržte PROG po dobu 4 sekund. APP je zobrazena na displeji.

3. Odemknout rameno (existují dva typy zámků)

4. Položte ručně na 45° (pokud vaše ruka nestojí sama na 45°, prosím, zkontrolujte článekhttps://parklio.zohodesk.eu/portal/en/kb/articles/changing-arm-side)
Po několika sekundách se zpráva PHAS zobrazí na displeji. Jednotka ovladače spouští kalibraci
postup. Provozní parametry motoru jsou určeny při kalibraci.Pokud je postup kalibrace motoru úspěšný, zpráva PHAS blikne na displeji.

5. Zamkněte ruku, zatímco stojí na 45°


6. Akviziční postup nyní začíná. Zpráva AUTO je zobrazena na displeji a bariéra se začne otevíratpři nízké rychlosti. Jakmile je bariéra otevřené mechanické zastávky dosažena, bariéra se krátce zastaví. Zpráva AUTO bliká na displeji. Bariéra se zavírá, dokud nedosáhne uzavřené mechanické zastávky bariéry.
Pokud je akviziční postup úspěšně dokončen, vstupuje displej do režimu zobrazení příkazového a bezpečnostního zařízení.

    • Related Articles

    • Změna strany ruky (chyba údajů)

      Chce-li uživatel změnit stranu paže sám, měl by si přečíst pokyny v Uživatelské příručce kapitole 3.6. Při výměně strany paže je možné, že dostanete chybu údajů na displeji ovládací desky a Gate nebude fungovat správně. Chyba znamená, že jaro není ...
    • Komponenty Parklio Gate

      Bariérová skříň, z uhlíkové oceli s antikorozní úpravou a malovanou Uvolnění klíče se standardním zámkem Zadní kryt podpory ruky boom eliptický boom až 3 m, v bílém malovaném hliníku s profily krytu slotů a nárazem odolným gumou nebo eliptickým boom ...