Povolení a zakázání předběžného blikání, fotobunkové zkoušky a funkce pro více uživatelů

Povolení a zakázání předběžného blikání, fotobunkové zkoušky a funkce pro více uživatelů

Chcete-li změnit stav některé z těchto funkcí, je nutné povolit režim nastavení. Ve fázi učení ovládací jednotka automaticky prochází všemi možnými funkcemi, do nichž je možné zasáhnout. LED bičovacího světla signalizuje vybranou funkci pokaždé proměnlivým počtem blesků. Přechod z funkce do jiné se provádí automaticky (stačí udržovat vždy stisknuté červené tlačítko). Ovládací jednotka začíná vybírat první funkci (signalizovanou 1 blikáním), postupně, udržuje stisknutí červeného tlačítka, kterým projdete při druhé funkci (signalizováno 2 blesky) a tak dále. Chcete-li povolit režim nastavení / učení postupovat následovně:

  1. Zvedněte řetěz do horní polohy (zcela uzavřený).
  2. a stiskněte červené tlačítko
  3. Po 4 - 5 sekundách vede blikání - světlo provádí sérii 8 záblesků (oznámení dalšího vstupu do režimu učení). Jakmile série záblesků skončí, ovládací jednotka je v režimu učení. Ještě neuvolňujte červené tlačítko.
  4. Jakmile individualizujete (prostřednictvím počtu záblesků blikajícího světla led) funkci, kterou chcete upravit, uvolněte červené tlačítko. Tímto způsobem je vybrána funkce. Po výběru funkce ovládací jednotka důkazuje nastavení tím, že bliká pomalou frekvencí (1 blikající / sekunda) nebo s rychlou frekvencí (2 blesky / sekunda), jak je uvedeno v následující tabulce:

Nyní stiskněte tlačítko (viz tabulka) odpovídající novému stavu, který chcete nastavit pro vybranou funkci. Frekvence blikání se bude lišit střídavým proudem podle zvoleného režimu. V tomto okamžiku je možné upravit další funkce nebo, pokud jste dokončili, vyjít z nastavovací fáze. Pokud chcete upravit další funkce, stiskněte a stiskněte červené tlačítko. Po několika sekundách začne ovládací jednotka znovu vybrat několik funkcí. Místo toho chcete opustit režim učení, stačí přinést páku voliču Sw1 do manuální polohy, počkat 1-2 sekundy a postupně to nahlásit v automatické poloze. Tímto způsobem se řídící jednotka dostane z režimu učení a připravuje se na normální fungování.

6.1 Předběžné blikání: Pohyb řetězce je vždy signalizován předem mrknutím a poradí uživateli, že řetězec je vedle pohybu.

6.2 Funkce pro více uživatelů: Během otevírací fáze řetězce je každý jiný příkaz ignorován. Jakmile otevřete řetězec (zcela dolů, je možné jej zavřít pomocí příkazu krok za krokem nebo automatického opětovného uzavření. Během uzavírácí fáze krok za krokem příkaz blokuje a obrácí pohyb.

6.3 Zkouška fotobunku: Pokaždé, když je motor zapnut, řídící jednotka automaticky ovládá, zda fotobunky fungují správně. Tato operace zvyšuje bezpečnostní systém. Pokud je fotobunka poškozena (např. uvízla výstupní relé) nebo v případě nežádoucího vstupního fotobunku zkratu. Tato zkouška je provedena bezprostředně poté, co řídící jednotka obdržela příkaz "pohyb", ale předtím, než se napáje výkon na motor.


    • Related Articles

    • Rozložení

      Parkovací pošta Řídící jednotka Profil pro řetězec Řetěz Důležité! Hodnota v tabulce byla určena řetězcem 400 gramů/metr!
    • Parklio Chain - Žádná možnost v aplikaci

      Pokud máte takovou obrazovku pro Parklio Chain, měli byste zkontrolovat připojení IO0 a IO1 na ovládací desce Parklio Brain and Chain's. Pravděpodobně je to volný kontakt. Zajistěte to a zkuste to znovu.
    • Řetěz stoupá nebo sotva stoupá

      Možným řešením tohoto problému je nejprve zvýšit točivý moment motoru a poté provést proces kalibrace. Poznámka: Pokud je šroub pro točivý moment nastaven na maximum, potenciometr bude minimální a točivý moment bude snížen namísto zvýšení Pokyn pro ...
    • Jak nainstalovat řetězový sloupec

      Návod k instalaci sloupce řetězce: 1. Šroub pro 1,5 - 2,0 cm 4 šrouby M10x70 v bodě na základnu. 2. Položte základnu na dříve připravenou základnu cementu (obrázek 3) 3. Horní část základny by měla být čistá a dokonale horizontální. 4. Projít ...