Bollard Solar Kit - Elektrická připojení a rozvodní krabice

Bollard Solar Kit - Elektrická připojení a rozvodní krabice

Montáž rozvodní krabice
Montáž rozvodní skříně svislě na nehořlavý substrát s elektrickými svorkami směrem dolů. Kapitola o rozměrech této příručky obsahuje rozměrný výkres solárních panelů a rozdělové krabice. Tato kresba také označuje montážní otvory. Pozorujte minimální clearance 10 cm pod nabíječkou rozdělené krabice a nad ní pro optimální chlazení.

Elektrická připojení
Používejte flexibilní, vícevězcové měděné kabely pro baterie a fotovoltaická připojení.
Doporučuje se použít kabel 6 mm2 / AWG10 pro řádné připojení fotovoltaických panelů a k rozvodní skříňce. Pro připojení výstupu zatížení k špičce Parklio se doporučuje použít alespoň 2,5m m2 / AWG14 drát.
Průměr drátu se může lišit v závislosti na instalační vzdálenosti fotovoltaických panelů k rozdělové skříňce a rozdělové skříňce k šroubce Parklio.
Průměr jednotlivého pramene použitého kabelu by neměl překročit 0,4 mm (0,016 palce) nebo mít plochu vyšší než 0,125 mm2 (AWG26). Například kabel A2 by měl mít nejméně 196 pramenů (třída 5 nebo vyšší řetězce podle VDE 0295, IEC 60228 a BS6360). Měrný kabel AnWG2 by měl mít nejméně 259/26 uvěznění (259 pramenů AWG26). Příklad vhodného kabelu: kabel třídy 5 "Tri-rated" (má tři schválení: americké (UL), kanadské (CSA) a britské (BS)).
V případě tlustších pramenů bude kontaktní oblast příliš malá, l a výsledná vysoká kontaktní odpornost způsobí silné přehřátí, což nakonec povede k požáru. Níže uvedený obrázek pro příklady toho, jaký kabel používat a nepoužívat.



Varování! Zkontrolujte polaritu před připojením baterie a fotovoltaického napětí. Postupujte podle správného instalačního postupu popsaného v tomto článku. točivý moment baterie, zatížení a fotovoltaické připojení při 0,75 Nm.

Sada Parklio Solar je dodávána s předdrátovanými bateriemi a nabíjecími obvody. Instalátor musí připojit fotovoltaické panely k rozvodní skříni, výstup zatížení do špičky Parklio a uzemnit rozdělovací skříňku a fotovoltaickou skříňku.


Obrázek: Komponenty rozdělovací krabice


Obrázek: Umístění terminálů rozdělené skříně

Před připojením rozdělovací krabice se ujistěte, že spínač solárního odpojení, spínač baterie a výstupní vypínač jsou v odpojené poloze. Nejprve připojte dva poskytnuté fotovoltaické panely řadně: záporná terminál z prvního panelu by měla být připojena k pozitivní terminálu druhého panelu. Poté připojte záporný fotovoltaický panel povede k SOLAR - vstup do rozvodní skříně a panel pozitivní vede ke vstupu rozvodní skříně SOLAR +. Připojte zatížení rozvodové krabice k Parklio Bollard.
Po provedení všech připojení zkontrolujte připojení a pak zapněte vypínač odpojení baterie. Počkejte 10 sekund, abyste se nabíječka zapojila. Poté zapněte výstupní vypínač LOAD. Nakonec zapněte vypínač SOLAR Disconnect. Správné pořadí připojení je nezbytné k správnému nastavení automatické detekce napětí systému. Nedodržení správných postupů může nabíječku a/nebo instalaci zakázat nebo poškodit.


Obrázek: Připojení rozhraní Dia
    • Related Articles

    • Parklio Bollard - obsah balení solární sady

      Solární sada Parklio zahrnuje: 2x fotovoltaické panely 1x rozvodní skříňka Rozdělovací skříňka je přihrácena a obsahuje: Modul nabíječky baterií 2x12V 12Ah nebo 22Ah baterie (v závislosti na objednávce zákazníka) Elektroinstalace, vypínače, pojistky ...
    • Jak připojit fotobunky k Bollard

      Měli byste mít dva fotobunky a dva vysílače na bollard. Vysílač je určen pouze pro signál a je poháněn baterií, měli byste instalovat pouze baterie uvnitř a uzavřít uzávěr. V pokynech jsou dráty, ale ve vašem případě to není nutné. FotobunkyMěly by ...
    • Jak připojit mistra a otroka

      Podívejte se prosím na diagram elektroinstalace, jak připojit mistra a otroka: Zapotřebí je také některé programování: V tomto případě stačí nainstalovat fotobunky pro master bollard.
    • Bollard kliká, ale nehýbe se

      Zkontrolujte, zda Bollard není v manuálním režimu Zkontrolujte, zda je elektřina na bollard Udělejte automatický proces učení
    • Nouzové Bollard snížení

      V případě, že váš bolard nefunguje správně a musíte ji snížit, použijte fyzické klíče, které máte s Parklio Bollard, abyste odemkli Bollard a spustili jej ručně. Po odemčení Parklio Bollard automaticky sestoupí. V případě výpadku proudu zabraňuje ...